Na een heerlijke middag in Artis waarin we een Sneak Preview van de komische animatieserie “All Hail King Julien” mochten zien (klik hier voor het verslag), was het aftellen geblazen…. En gisteren was het dan zo ver: de eerste vijf afleveringen van deze Netflix Original serie in samenwerking met DreamWorks zijn beschikbaar op Netflix!

netflix-trotse-vaders-julien-02

Helaas voor mijn kinderen, was er gisteren geen gelegenheid om televisie te kijken, dus stonden ze vanmorgen om 6.00 aan mijn bed om te vragen of ze naar beneden mochten. Ze zijn meestal al eerder wakker, maar 6 uur is de tijd waarop de dag wat mij betreft mag beginnen en deze dag begon met het zoeken op Netflix naar deze serie.

Screenshot 2014-12-20 at 09.01.14

Zoeken binnen het totale aanbod van Netflix is eenvoudig, mijn jongste zoon had in no-time de complete serie gevonden en zo kwamen we er achter dat we tijdens de Sneak Preview de tweede aflevering gezien hebben. Screenshot 2014-12-20 at 09.01.00Goed om te weten dat de afleveringen prima los van elkaar te bekijken zijn.

Maar nu worden ze op volgorde afgespeeld. En omdat er in iedere aflevering enorm veel snelheid en grapjes zitten is het een heuse marathon geworden en zitten we inmiddels de laatste aflevering te bekijken…. Geweldig! We kunnen niet wachten tot de volgende afleveringen van deze animatieserie beschikbaar komen. Gelukkig zijn ze ook leuk genoeg om meer dan één keer te bekijken, al is het alleen maar omdat de snelheid zo hoog ligt dat je onmogelijk in één keer alle grapjes kunt opmerken.

netflix-trotse-vaders-julien-01

Hieronder een trailer van één van de afleveringen. Deze is gemaakt door Dreamworks, dus in het Engels, maar alle afleveringen die nu op Netflix beschikbaar zijn, zijn Nederlands gesproken:

Share