Recensie
Geen tijd, geen zin, te druk, moe…. Iedere Trotse Vader zal vast wel eens zijn kind(eren) teleurstellen wanneer ze iets samen willen doen. In “De Papawinkel” heeft een jongetje het ‘probleem’ dat zijn papa tegenvalt: hij is na 5 minuten moe bij het voetballen, kijkt niet eens wanneer zijn zoon van de hoogste duikplank durft en vindt alles op de kermis te duur….

papa-winkel-papawinkel-sanne-miltenburg-recensie-copyright-trotse-vaders-2Gelukkig voor het jongetje is er een oplossing: de papa-winkel! Daar kan hij zijn papa inruilen voor een stoerder / sportiever / vlotter exemplaar.

papa-winkel-papawinkel-sanne-miltenburg-recensie-copyright-trotse-vaders-1

Uiteraard kleven aan al die zo op het eerste gezicht betere papa’s ook nadelen en eindigt het boek met de enige juiste conclusie voor de meeste kinderen: je eigen papa is de allerbeste!

papa-winkel-papawinkel-sanne-miltenburg-recensie-copyright-trotse-vaders-3

Wat een enorm leuk boek! Het verhaal is herkenbaar voor kinderen en erg leuk uitgewerkt. De prenten zijn kleurrijk en groot en er valt van alles te zien. Prima dus om behalve voor te lezen, ook samen over te praten en dingen te benoemen. papa-winkel-papawinkel-sanne-miltenburg-recensie-trotse-vaders-coverMaar het is vooral een gezellig boek om als Trotse Vader samen met je kind(eren) te lezen. En natuurlijk een perfect cadeau voor vaderdag!

Mijn kinderen genieten er van en roepen nu soms tegen hun vader dat ze hem gaan inruilen in de papawinkel wanneer hij ze niet gaat voorlezen. Om daarna lekker tegen hem aan te kruipen om te zeggen dat hij toch de liefste is natuurlijk 🙂

De Papawinkel -Sanne Miltenburg
Bekijk op bol.comHardcover, prentenboek, 4+, uitgeverij Clavis
Bestel dit boek hier >>>>

Share