zing-air-pijl-en-boog-trotse-vaders-1De Zing Air Zano-boog is de eerste miniboog die je ook binnenshuis kunt gebruiken! Met het gepatenteerde lus- en lanceersysteem kan deze kleine boog pijlen met zuignappen schieten over een afstand van 10 meter! De verpakking bevat 1 Zano-boog + 2x Zartz Zano-pijlen en een doelwit voor aan de muur.

zing-air-pijl-en-boog-trotse-vaders-3Recensie
We kregen maar liefst twee sets van deze pijl-en-bogen toegestuurd ter recensie. Erg leuk, want nu kunnen zowel mijn jongste zoon als zijn vriendje er mee spelen!

De set bestaat uit een boog met twee lussen er aan. Op de boog zelf is ruimte om de bijgeleverde twee pijlen vast te maken.

zing-air-pijl-en-boog-trotse-vaders-4

“Gewapend” met ieder een boog en twee pijlen, vertrokken de jongens de tuin in om als Robin Hoods lekker te spelen.

Helaas gooide het fraaie (not…) lenteweer roet in het eten, zodat er binnen verder gespeeld werd. En dat gaf ook veel plezier want de pijlen blijven overal op vast zitten. Ze vliegen met een behoorlijke snelheid en op kast, plafond, raam, rugleuningen van stoelen, overal waar het een beetje ‘plat en glad’ is, blijven ze plakken.

zing-air-pijl-en-boog-trotse-vaders-5

Superleuk voor de jongens. Grote schrik voor mij, want het knalt behoorlijk wanneer zo’n pijl tegen het raam komt…. Het raam ging niet kapot hoor, maar ik vond het toch wat te spannend, dus nu mogen ze alleen nog op andere oppervlaktes richten. En die zijn er voldoende in huis te vinden. Het bijgeleverde doelwit wordt niet eens gebruikt!

zing-air-pijl-en-boog-trotse-vaders-6

Ook de Trotse Vader van mijn kinderen kan het niet laten…. Eén van de bogen ligt nu op kantoor en af en toe zie ik ineens een pijl tegen het raam plakken 🙂 De ramen zijn slagvast, dus daar mag het wel! Leuk voor vader èn zoon (of dochter), ook een prima idee voor Vaderdag!

Air Storm Zano Bow
Bekijk op bol.comPijl-en-boog set, 4+, BOTI
Bestel deze set hier >>>>

Share