Screenshot 2015-11-25 at 08.46.29Bij sporten als voetbal en hockey is het nodig om scheenbeschermers te gebruiken. Vaak worden hiervoor extra sokken of maillots / leggings gebruikt, maar dat leidt vaak tot jeuk en huidirritatie. En het ruikt ook niet echt fris meer, na een tijdje intensief sporten!

Screenshot 2015-11-25 at 08.44.38INR Sox zijn dunne, elastische ondersokken van sneldrogend materiaal die onder de scheenbeschermer gedragen kunnen worden. In Australië worden deze ‘inner socks’ al jaren gebruikt als tussenlaag tussen huid en scheenbeschermer. En nu zijn ze via www.INRsox.com ook in Nederland te bestellen.

Wij kregen een paar INR Sox ter recensie en mijn jongste zoon van 9 heeft ze uitgeprobeerd. Blauw is zijn lievelingskleur, dus dat was al meteen goed 😉 Maar hij vond ze ook erg prettig zitten. “Je voelt ze bijna niet!“, gaf hij aan.

Omdat het geen complete sokken zijn bij de voet, zitten de schoenen ook nog steeds lekker. Ze zakten, ook bij anderhalf uur intensief sporten, niet af en ze zijn inderdaad snel schoon en droog te krijgen.

Kortom: wanneer je last hebt van sokken onder je scheenbeschermers is dit een prima oplossing!

 

INR Sox kun je in diverse kleuren / maten hier bestellen >>>>

Share