lego-ninjago-bouw-boek-recensie-copyright-trotse-vaders-5Ga mee op reis naar de spannende wereld van LEGO® Ninjago of kom picknicken of ga naar de kermis met LEGO® Friends! Volg de inspirerende bouwideeën en maak met behulp van de bijgevoegde steentjes je eigen LEGO®-avonturen.

Recensie
In mijn handen heb ik een flink pakket, en het weegt nog zwaar ook. Het is een mooie, stevige houder voor zowel een boek als een doos LEGO Ninjago blokken. De titel is Lego Ninjago – Bouw je eigen avontuur. Nu ben ik er van overtuigd dat je eigenlijk altijd wel je eigen avontuur bouwt met LEGO, dus ik ben benieuwd naar wat dit pakket denkt toe te voegen….

lego-ninjago-bouw-boek-recensie-copyright-trotse-vaders-1

Met de blokjes kan de Ninja Mech gebouwd worden, een soort robot, waarin het bijgeleverde poppetje, Ninjago LLoyd precies past.

lego-ninjago-bouw-boek-recensie-copyright-trotse-vaders-2

Maar met het boek wordt het pas echt leuk. Het is erg aantrekkelijk om door te bladeren, met ‘coole’ avonturen die mijn zoon van bijna 9 jaar erg aanspreken. Als vanzelfsprekend begint hij met de Ninja Mech een van de avonturen mee te doen. Kennelijk inspireert het!

lego-ninjago-bouw-boek-recensie-copyright-trotse-vaders-4

In het boek staan verschillende omgevingen en avonturen. En er staan ook ideeën en voorbeelden waarmee je kind zelf die avonturen kan namaken, ook al beschikt hij of zij niet over kant-en-klare bouwpakketten. Mijn zoon vindt de ‘val’ erg leuk en ziet helemaal voor zich hoe hij zoiets zelf moet maken zodat het ook nog werkt, maar dan wel “iets groter en beter gecamoufleerd”.

lego-ninjago-bouw-boek-recensie-copyright-trotse-vaders-3

Wat een goed concept zeg! Dit boek nodigt echt uit tot spelen met LEGO zoals volgens mij LEGO bedoeld is: het uitleven van je fantasie en werelden creëren die je aanspreken. En dat hoeft niet uit voorbedachte bouwdozen te zijn, dat kan met alle blokjes die je thuis voorradig hebt.

Binnenkort zijn er voor echte LEGO fans drie van deze pakketten te winnen! Houd onze website dus goed in de gaten….

Lego Ninjago – Bouw je eigen avontuur
Bekijk op bol.comBoek + bouwstenen, uitgeverij Moon
Bestel dit LEGO pakket hier >>>>

Er is ook een pakket als dit met LEGO Friends. Klik hier voor de recensie >>>>

Lego Friends – Bouw je eigen avontuur
Bekijk op bol.comBoek,hardcover, 80 pagina’s + LEGO bouwstenen, uitgeverij Moon
Bestel dit pakket hier >>>>

Share