Jurassic World op DVD en BluRay – recensie

jurassic-world-copyright-trotse-vaders-8John Hammond had 22 jaar geleden een attractiepark bedacht waarin gasten konden ervaren hoe het is tussen de echte dinosaurussen. Vandaag de dag trekt Jurassic World tienduizenden bezoekers, maar achter alle attracties schuilt een iets sinisters: een genetisch gemanipuleerde dinosaurus met barbaarse trekjes.

jurassic-world-copyright-trotse-vaders-7Er breekt paniek uit op het eiland, Owen (Chris Pratt, Guardians of the Galaxy) en Claire (Bryce Dallas Howard, The Help) moeten alle zeilen bijzetten omdat een dag in het park een gevecht is geworden om te overleven.

Recensie
Tweeëntwintig jaar geleden…. Tja, toen was ik er al en heb ik de eerste Jurassic Park film gezien. Op video, niet in de bioscoop. En ik vond het allemaal reuze eng en spannend, kan ik me nog herinneren. Vandaar dat ik er niet zo positief tegenover stond toen mijn jongste zoon van 9 aankondigde dat hij toch wel héél graag die nieuwe dino-film (12+) wilde zien….

jurassic-world-copyright-trotse-vaders-1

Inmiddels zijn we alweer een tijdje verder. Mijn jongste zoon heeft de LEGO Game van Jurassic World gespeeld en weet nu in grote lijnen hoe de verhalen van alle vier de delen gaan. Op een rustige zondagochtend gaan we samen naar de film Jurassic World kijken. Ik ben zelf ook benieuwd, de techniek zal in de afgelopen 22 jaar wel enorm verbeterd zijn, dus ook ik vind het een prettig idee dat het buiten licht is!

jurassic-world-copyright-trotse-vaders-5

We hebben samen enorm genoten van de film. Zoon op schoot, dat is toch net even wat veiliger. En samen aankondigen wanneer de “schrikmomenten” er aan zaten te komen. Die zie je als volwassene natuurlijk wel aankomen, maar ook mijn zoon wist feilloos te vertellen wat er ging gebeuren door de game die hij had gespeeld. En was het even erg spannend, dan gingen we er lekker doorheen praten, of zetten we hem even op pauze om wat drinken te pakken.

jurassic-world-copyright-trotse-vaders-3

Zoonlief vond de film geweldig. Hij heeft hem inmiddels al meerdere keren gezien en hij blijft erdoor gefascineerd. Zelf vond ik hem ook echt goed. Leuk was dat er toch nog teruggepakt werd naar 22 jaar geleden, op verschillende momenten in de film en dat er ook humor in zat. En de beelden zijn fantastisch. Af en toe levensecht!

jurassic-world-copyright-trotse-vaders-6

Ik denk dat ik ook maar eens ga kijken of ik de eerdere delen nog kan bemachtigen, het lijkt me leuk om de hele serie te hebben, maar ook los van de eerdere delen is het fijn om Jurassic World op DVD of BluRay te hebben, want het is echt een film om vaker te zien!

Jurassic World
Bekijk op bol.comBlu ray, 12+, Universal Pictures, 124 minuten
Bestel de BluRay hier >>>>

Jurassic World
Bekijk op bol.comDVD, 12+, Universal Pictures, 124 minuten
Bestel de DVD hier >>>>

Hieronder nog een trailer van de film:

Karina (556 Posts)

Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 18 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 15 jaar.


Trailer Kung Fu Panda 3
Saxofoon [persoonlijke blog]
Share