Kinderen hebben is het mooiste wat je kan wensen. Maar ook het zwaarst om mee om te gaan. Het kan wel eens zo zijn dat je om de zoveel tijd beschadigde spullen of apparaten krijgt door toedoen van je kinderen. Kinderen zijn meestal wel lief, maar op dat moment niet meer. Apparaten vies maken, in het water laten vallen, breken of beschadigen zijn veel voorkomende ongelukken waardoor de producten niet of nauwelijks meer te gebruiken zijn.

9670Elektronische apparaten
Apparaten waar kinderen veel in aanraking mee komen zijn vaak elektronische apparaten. Hierbij kun je denken aan laptops, ipads, telefoons, afstandsbedieningen en natuurlijk speelgoed. Deze apparaten zijn erg kwetsbaar als het in handen komt van kinderen. Een ongelukje zit in een klein hoekje. In dit soort gevallen zou je die risico niet moeten nemen. Houd dus altijd aanbiedingen in de gaten of schaf 2e hands producten aan om de kosten te drukken. Bij sommige apparaten wordt het best prijzig om het te herstellen.

De meest voorkomende apparaat die vaak beschadigd raken of stuk gaan door toedoen van kinderen is de Ipad. De Ipad Air is de nieuwste variant van Apple en deze wordt vaak gebracht voor reparatie. Bij de Ipad Air reparatie zijn er een paar beschadigingen welke vaak voorkomen. Denk bijvoorbeeld aan: het frontglas is gebroken, de touch of LCD gedeelte werkt niet meer correct, het oplaadpunt kapot is waardoor het niet oplaadt, de aan/uit knop werkt niet meer, de volume regelaar werkt niet, de home button werkt niet, er is verkeerde software gedownload waardoor de Ipad niet goed werkt en er is vloeistof of vochtschade gevonden.

Wanneer je apparaten aanschaft voor jouw kinderen, is het altijd goed om voorzorgsmaatregelen te treffen voor als ze beschadigen. Hierbij kun je denken aan een goede hoes voor je Ipad, een screenprotector en ervoor zorgen dat het nergens rondslingert.

Share