star-wars-lightsaber-trotse-vaders-2Mijn zoon van 9 is een echte STAR WARS fan. En door zijn enthousiasme ben ik inmiddels ook enorm benieuwd naar de nieuwe STAR WARS film: The Force Awakens. Vanavond gaat deze film in première in Nederland en morgenochtend ga ik hem zien tijdens een persvoorstelling. Uiteraard zal ik daar direct daarna verslag van doen!!

cardboard-star-wars-app-redactio-trotse-vaders-2-app-1Gelukkig voor mijn zoon, die morgenochtend gewoon op school zit, zijn er al exclusieve beelden beschikbaar van Star Wars: The Force Awakens. Deze zijn in 3D te zien door middel van de Google Cardboard Virtual Reality binnen de officiële Star Wars App.

De Star Wars app is hier te downloaden voor iOS (Apple, iPad en iPhone)
De Star Wars app is hier te downloaden voor Android (tablet of smartphone)

cardboard-star-wars-app-redactio-trotse-vaders-2We kregen een prachtige Google Cardboard toegestuurd, door Google in samenwerking met Disney uitgebracht in vier schitterende STAR WARS designs. Volgens mijn zoon, die ik als kenner beschouw, is de Cardboard (de donkere, linksonder) die wij hadden gekregen echt de aller-coolste.

Mijn oudste zoon was vooral geïnteresseerd in de techniek. In de Cardboard is ruimte voor een smartphone en wanneer je binnen de officiële Star Wars App op ‘Jakku Spy’ klikt, krijg je een 3D beleving van de planeet Jakku. Er worden tien exclusieve 1-minuut clips getoond die de wereld voor ‘The Force Awakens’ vertoont in 3D. De kijker krijgt op die manier een prequel aan de film.

cardboard-star-wars-app-redactio-trotse-vaders-2-app-2

ILMxLAB, een laboratorium voor spectaculaire entertainment van Lucasfilm en Industrial Light & Magic en Skywalker Sound, hebben de Virtual Reality-inhoud voor de Google Cardboard VR experience ontwikkeld. Er is optimaal gebruik gemaakt van de expertise van de groep in special effects, design en kunst. De vier bijzondere ontwerpen van de Google Cardboard viewers zijn vanaf 2 december exclusief verkrijgbaar in Verizon winkels in de Verenigde Staten. Dus, ook namens mijn kinderen: Disney, bedankt voor het toesturen!

cardboard-star-wars-app-redactio-trotse-vaders-2-app-3

Over STAR WARS: THE FORCE AWAKENS
Lucasfilm en regisseur J.J. Abrams verenigen hun krachten en nemen je mee terug naar ‘the Galaxy far far away’ wanneer Star Wars terug keert naar het witte doek met Star Wars: The Force Awakens.

star-wars-the-force-awakens-trotse-vaders-2

In de film spelen Harrison Ford, Mark Hamill, Carrie Fisher, Adam Driver, Daisy Ridley, John Boyega, Oscar Isaac, Lupita Nyong’o, Andy Serkis, Domhnall Gleeson, Anthony Daniels, Peter Mayhew en Max Von Sydow. Kathleen Kennedy, J.J. Abrams en Bryan Burk produceren de film met Tommy Harper en Jason McGatlin als uitvoerend producent. Het scenario is geschreven door J.J. Abrams & Lawrence Kasdan en Michael Arndt. Voor de trailer van STAR WARS: The Force Awakens, klik hier >>>>

star-wars-the-force-awakens-trotse-vaders-1

Share