frank-blog-copyright-trotse-vaders-vakantie-normandie-jackson-5Ik was even weg, niet in de blog-mood …… Werk, werken aan mezelf, voortdurende hoofdpijnaanvallen van onze kleine blonde prinses, gewoon dus even niet de puf om aan een blog te schrijven. Maar nu heb ik dan toch even dit blog nodig om het volgende dilemma met jullie te delen:

Bekend is dat ik een aanwezige fan ben van PEC Zwolle. Niet zozeer aanwezig in de zin dat ik altijd in het stadion ben maar wel als ik tijdens de wedstrijden mijn mening vorm op twitter. Nu zijn er nog een paar wedstrijden te spelen in de reguliere competitie. En tijdens die wedstrijden valt er nog iets te halen. We, zo noemen we ons allemaal als supporters van PEC Zwolle, kunnen nog in de top 8 eindigen en dat betekent nog een paar wedstrijdjes extra voor een mogelijk ticket voor Europees voetbal. Tot zover de stand van zaken.

Het dilemma zit ‘m in zondag 8 mei. Op die dag is mijn lieve echtgenote, onze rots in de branding, jarig. Laat zij nu absoluut 0,0 van voetbal houden. Juist die middag is de laatste reguliere wedstrijd en die gaat waarschijnlijk nog ergens om.

bekerfinale-2015-blog-trotse-vaders-frank-jackson-pec-300x300PEC Zwolle speelt dan tegen PSV, dat mogelijk op die dag nog voor het kampioenschap speelt. Twee clubs dus die op die middag nog flink aan de bak moeten om òf een prijs òf een mogelijk ticket voor Europa in de wacht te slepen.

Ik schijn geen voetbal te mogen kijken. Daarin sta ik simpelweg met 0-3 achter. Ga maar na, naast mijn echtgenote heb ik ook nog eens twee dochters die niets begrijpen van wat papa nou zo leuk vindt aan voetbal.

Ik heb het geprobeerd met een extra mooi cadeau, een etentje, extra lief zijn…..niets lijkt tot nu toe te helpen. Ik kreeg het advies van een vriend de voetbal op te nemen en later te kijken. Zucht, een vriend die niet begrijpt dat je wedstrijden live moet zien voor de spanning. Ik kreeg adviezen voor mijn echtgenote te kiezen en ik kreeg welgeteld één advies gewoon voetbal te gaan kijken……eh, oké, ook een PEC Zwolle supporter.

Ik sta dus echt voor een in mijn ogen onmogelijke keuze. Want, kies ik voor mijn echtgenote dan mis ik mogelijk een fantastisch slot van de competitie. Kies ik voor de voetbal dan heb ik waarschijnlijk echt een probleem met mijn gezin. Dat de wedstrijd maar een paar uurtjes (inclusief voorbeschouwing) duurt lijkt onvoldoende argumentatie …….

Mensen, ik weet het even niet meer. Wat me nog kan redden is dat voor 8 mei al duidelijk is dat er die dag niets meer te halen valt. Ondertussen broed ik verder naar een oplossing …. Kom maar op als je  in positieve zin voor mij mee wilt denken !

frank-jackson-pec-trotse-vaders

Voor persoonlijke blogs van Trotse Moeders, klik hier >>>>

Voor andere persoonlijke blogs van Trotse Vaders, klik hier >>>>

Share