Travel Cup: praktisch vermaak voor onderweg

travel-cup-recensie-copyright-trotse-vaders-4Je kent dat wel: je wilt een wat langere autoreis maken, en je kinderen vermaken zich zoet op de achterbank met zachtjes liedjes zingen, boekjes lezen of naar buiten kijken. Heerlijk!

Wat? Herken je deze situatie niet? Neem van mij aan dat je niet de enige bent! Waar je als Trotse Vader voorheen overal heen kon rijden terwijl je naar de radio luisterde, ben je nu verplicht om extra sanitaire stops te maken, ruzies te beslechten en iedere 150 meter een vraag te beantwoorden.

travel-cup-recensie-copyright-trotse-vaders-2Kids at Work heeft een mooie oplossing bedacht: de Travel Cup. Een beker, die in alle standaard bekerhouders past en die een leuke, gevarieerde inhoud heeft voor kinderen van diverse leeftijden.

In deze Travel Cup zit een grote, oranje dobbelsteen (goed terug te vinden wanneer hij op de grond valt!), een zandloper, een domino-spel, een memory-spel en een schattige knuffel. In het boekje wat er bij zit, staan allerlei suggesties om nog meer vermaak uit de Travel Cup te halen, zoals dobbel-memory.

De TravelCup kun je natuurlijk ook meenemen in het vliegtuig, naar de wachtkamer van de tandarts of waar je dan ook maar hulp nodig hebt bij het bezig houden van de kinderen.

Tip: neem zelf een potlood mee. Deze zit er niet bij en is wel nodig bij een aantal opdrachten in het boekje.

travel-cup-recensie-copyright-trotse-vaders-1 travel-cup-recensie-copyright-trotse-vaders-3

De Travel Cup heeft een adviesprijs van 9,99 euro en is verkrijgbaar bij diverse boekhandels.

Karina (556 Posts)

Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 18 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 15 jaar.


Zelf mode accessoires maken: Gel-A-Peel van MGA Entertainment een bron voor modebewuste kinderen
'Vos Laat Los': behendigheidsspel van Goliath Games voor kinderen vanaf 4 jaar
Share