2016 SVHJ2016 Escape Room The Games Identity Games

Escape Room The Game Identity GamesEscape Room: Spannend en eigentijds bordspel. Opdracht is het oplossen van een Mysterie met verborgen aanwijzingen, raadsels. Met virussen, en een chrono decoder die aftelt.

Zal de 12+ jongeren aanspreken. Uiteindelijk krijg je als team een code die je met sleutels in de decoder moet inbrengen. Is het goed: spel afgelopen. Is het fout krijg je strafminuten en moet je doorrennen om het goede antwoord op tijd te ontdekken.

Ik werd, als jurylid van de Speelgoed van het Jaar verkiezing, erg enthousiast van dit spel. Escape Rooms zijn erg populair momenteel en Identity Games speelt daar op een prima manier op in.

2016 SVHJ2016 Escape Room The Games Identity Games

Het is echt een spel om met meerdere mensen te spelen. En het prettige is dat je samenwerkt, en dat je dus als team wint (of verliest). Ik houd wel van dit soort spellen. Er zit wel een individuele opdracht bij, maar het einddoel is toch echt om samen de code te kraken. Een mooi concept!

Specificaties

Leverancier Identity Games
Categorie vanaf 12 jaar
Soort Speelgoed
Prijs ca. € 39,99
Bestellen Bekijk op bol.com
Logo 2016 genomineerd Speelgoed van het jaar
Share