Pakjesavond… braaf liedjes zingen, chocolademelk drinken en pepernoten eten. Allemaal prima, maar wanneer de kinderen alles hebben uitgepakt en helemaal gelukkig in bed liggen, is het tijd voor de ‘grote mensen’. En hoe leuk is het dan om een sinterklaas-dobbelspel te doen met allerlei ‘foute’ cadeautjes.

die-146790_960_720(Dobbel om de beurt met een dobbelsteen en spreek je van te voren af wat bij welk cijfer hoort, bijvoorbeeld: 1= een pepernoot omhoog gooien en in je mond vangen; 2= een cadeau uitpakken; 3= een cadeau ruilen met iemand anders; 4= een cadeau terugleggen; 5= een sinterklaasliedje zingen; 6= een cadeau van iemand afpakken).

Wel zorgen dat aan het eind van de avond iedereen een fout cadeau mee naar huis kan menen! Wij stelden een top 5 voor jullie samen. Al deze (foute) cadeaus zijn bij Coolgift te bestellen.

5 – Nerd Drinking Glasses
De Nerd Drinking glasses is een bril gemaakt uit een lange, flexibele drinkslang. Zet hem gewoon op je hoofd, steek het korte uiteinde in je mond, en plaats het lange uiteinde in je drankje. De manier waarop de drank bij elke slok rond je ogen draait is ronduit fascinerend! Alleen even uitkijken dat je niet duizelig wordt! De gevolgen van het drinken met deze bril en jezelf nét iets te overschatten qua drinkcapaciteiten liggen immers erg dicht bijeen!

drinking-glasses-001

04 – Pluche handboeien
Stout geweest? Tijd om je in de boeien te slaan en in de cel… euh slaapkamer te steken. Om je de spanning nog een beetje op te drijven, krijg je bij de handboeien ook nog een leuke blinddoek cadeau. Kan jij je partner blind (en geboeid) vertrouwen?

pluche-handcuffs-1

03 – Boeren (dessert)bestek
Het Boeren Dessertbestek complimenteert jouw wereldvreemdheid en gebrek aan tafelmanieren perfect. Met de lepel in de vorm van een schop slurp je luidruchtig je kommetje pudding of roomijs op. Om achteraf met een luide boer te zeggen dat het lekker was natuurlijk! Met de vork schuif je al de rest van het vreten in je mond. En snel!

shovel-cutlery-1

02 – “Ring for Sex” bel
Vergeet subtiele hints en speelse knipogen. Met de Ring for Sex Bell laat je je partner precies weten hoe laat het is. Hoog tijd voor nog eens een vrijpartij!

ring-for-sex-bell-1

En op de eerste plaats, het meest foute cadeau (naar de bescheiden mening van de TrotseVaders.nl redactie)
01 – De Borat Mankini
Met de Mankini krijg je niet alleen een mooi kleurtje, maar met de tan lines die de bandjes veroorzaken, kunnen de mensen ook zien exact hoeveel je gebruind bent! En vrouwen zijn er dol op! Vergeet je baseball bat niet, want je zult de vrouwen letterlijk van je af moeten slaan!

borat-mankini-01

Share