logo-spinmaster-300x241De redacties van TrotseVaders.nl en TrotseMoeders.nl hebben het genoegen gehad om een aantal innovatieve producten van Spin Master te testen. Behalve dat wij, en onze kinderen, daar veel plezier aan hebben gehad, zijn we ook onder de indruk van de diversiteit en de kwaliteit van de producten.

We hebben voor jullie een top 5 gemaakt, waarbij we alleen de robotica hebben meegenomen (Spin Masters heeft nog meer producten uiteraard). Met robotica bedoelen we hier dat het om speelgoed gaat, wat je als robot kunt zien en waar je interactief mee kunt spelen:

brightling-trotse-vaders

Op de vijfde plaats staat iets heel leuk (mijn dochter vindt dat het op de eerste plaats zou moeten…): Brightlings. Dit zijn poppen, die er vrolijk uitzien en ook geschikt zijn voor wat oudere kinderen om (interactief) mee te spelen. In onderstaande video zie je hoe dat er uit ziet, de versies die bij bol.com te koop zijn, spreken uiteraard Nederlands!

Op de vierde plaats een ‘oude bekende’: de interactieve puppy Zoomer. Klik <HIER> voor een uitgebreide review. Deze pup ziet er schattig uit en kan een heleboel verschillende opdrachten uitvoeren.

zoomer-recensie-trotse-vaders

Op de derde plaats, nog een “oude bekende”: de winnaar van de titel Speelgoed van het Jaar 2015 in de leeftijdscategorie 10 & 11 jaar: de Meccano Meccanoid G15 KS – Robot. Een grote robot, die al deels voorgeprogrammeerd is en waarmee je veel verschillende dingen kunt doen, zoals samen lopen, dansen, zingen etc, maar die je ook nog zelf kunt programmeren. En het allerleukste is dat je hem helemaal zelf in elkaar mag zetten! Wij hebben vorig jaar het kleinere broertje in elkaar gezet, kijk hieronder maar:

https://trotsemoeders.nl/2015/12/meccanoid-g15-bouw-je-eigen-persoonlijke-meccano-robot-recensie/

Op de tweede plaats de Zoomer Chimp: een interactieve aap. Inderdaad, hij lijkt een beetje op de eerder genoemde Zoomer hond, maar is een stuk ondeugender en kan ook veel meer. Kijk maar naar onderstaande recensie:

https://trotsemoeders.nl/2016/11/zoomer-chimp-review/

En dan, na al deze fantastische stukken speelgoed, onze eerste keus: Meccano Micronoid! Deze was niet voor niets genomineerd als Speelgoed van het Jaar 2016. En ook onze redactie is enthousiast!

Spin Master heeft drie verschillende mini-robots gemaakt die voor een aangename prijs te koop zijn. Het zijn echt drie verschillende Micronoids die onderling ook interactief zijn, dus meerdere Micronoids binnen één gezin geven nog meer mogelijkheden.

Maar ook één Meccano Micronoid is fantastisch. Ook deze moet, net als de Meccanoid die we eerder bespraken, in elkaar gezet worden. Alleen is dit niet zoveel werk en kan het in veel gevallen zelfstandig door een kind worden gedaan.

micronoid-trotse-vaders-spin-master

Ook het programmeren is een stuk eenvoudiger, bijna intuïtief. En zo kun je een heleboel speelplezier beleven aan deze interactieve robot! Hieronder zie je links naar de drie verschillende Micronoids:

Rood: Meccano Micronoid Socket, klik hier >>>>

Groen: Meccano Micronoid Switch, klik hier >>>>

Blauw: Meccano Micronoid Basher, klik hier >>>>

Share