Toen ik gisteravond thuis kwam, lag er een groot pakket op me te wachten. Zoals jullie weten, ben ik dol op onverwachte pakketjes, dus ik wilde het meteen openmaken. Maar toen de mooie doos uit de kartonnen doos kwam, en ik een klein streepje licht zag branden, leek het me leuker om mijn oudste zoon te filmen, bij het openen van dit pakket:

Uiteraard is een bijna-puber wat zuinig met zijn woorden 😉 We waren echter allebei onder de indruk van de mooie inhoud van het pakket. We dachten dat het zo’n schaduw-ding was, maar toen we na het maken van de film, de doos verder onderzochten, bleek er een echt Kubo-figuurtje in te zitten!

kubo-magische-zwaard-trotse-vaders-foto-copyright-1

De film Kubo en het Magische Zwaard is vandaag in première gegaan in Pathé Arena en draait vanaf vandaag in de Nederlandse bioscopen. Het verslag van de première volgt binnenkort, daar is iemand anders van het Team Trotse Vaders / Trotse Moeders heen gegaan. Zelf wil ik binnenkort gaan, het lijkt me echt een prachtige film die je in 3D in de bioscoop zou moeten bekijken!

Voor meer informatie en de trailer, klik hier >>>>

Share