img_6558Buurman & Buurman vinden klussen het leukste wat er is. Eigenlijk raar, want ze zijn allebei nogal onhandig. Met hun klungeligheid werken ze zich vaak in de nesten. Maar gelukkig weten ze samen ook altijd weer een oplossing te bedenken. Gewoon een kwestie van slim zijn, elkaar helpen en altijd blijven geloven dat het goed komt. A JE TO! Speel als eerste je handen leeg in het enige echte Buurman & Buurman kaartdomino!

Recensie
Domino: een musthave voor ieder huishouden met jonge kinderen. Een van de eerste spellen om te spelen, om kinderen te laten wennen aan het fenomeen gezelschapsspel, het fenomeen winnen en verliezen. Maar in eerste instantie is dat natuurlijk nog uitstekend weg te laten.

Buurman en Buurman blijven toch altijd favoriet wat betreft de filmpjes waar mijn kinderen het aller hardst om kunnen lachen, ook nu ze vier en zeven zijn. In die zin is het heel slim dat Just games een spellijn is begonnen rondom deze zeer gewaardeerde kindervrienden. We waren al erg fan van 1 van de andere varianten: het bordspel. Maar ook dit spel was natuurlijk meteen in de pocket.

img_6557

Mijn zoon wordt inmiddels toch wat groot voor domino maar wil het wel graag samen met zijn zusje doen. Hierin helpt zijn voorliefde voor de 2 poppen enorm. De plaatjes op de kaartjes zijn heel sprekend en vrolijk.

img_6556

Ik ben een beetje verpest met prachtige houten dominosets, dus moest een beetje wennen aan de ongewoon dunne kartonnenkaartjes. Dat is wel fijn met het in de hand houden van de kaartjes maar met het maken van een lange sliert toch iets minder praktisch. Maar a la, onze favoriete vrienden staan erop en dat maakt eigenlijk alles goed en daarmee is het de meest geliefde domino set in ons huis.

Deze Buurman & Buurman kaartdomino uitgave van Just Games bestel je hier >>>>

Enkele andere Buurman & Buurman producten vindt je hier bij bol.com:
Bekijk op bol.com

Share