Kinderen kunnen geweldige stunts creëren als ze schuimauto’s van de blasters schieten die de kracht en prestaties van het merk NERF hebben! Met de NERF Nitro LongShot Smash set kunnen kinderen lange afstanden springen met de springhelling en obstakels ontwerpen. Inclusief 2 schuimauto’s.

Recensie
Ik vind het persoonlijk een erg leuke variant op de NERF gun, de gun’s van dit merk hebben zich inmiddels al wel bewezen. Ze zijn degelijk, schieten ver en het in erg leuk om er mee te spelen. Dat geldt wat mij betreft ook voor de NERF Nitro LongShot Smash, goede schietkracht en is degelijk.

Wanneer je het pistool laadt door een hendel achter op het pistool naar achter te trekken en er een autootje in doet schiet deze een enorm eind weg wanneer je de trekker overhaalt.

Wanneer je de schans neerzet en de auto daar overheen afschiet vliegt de auto hoog de lucht in. Je kunt mooie stunts maken met deze set.

De set bestaat uit een pistool welke ook wel Blaster wordt genoemd, 2 autootjes, een springschans en 4 obstakels. Het is bij elkaar een leuke set om mee te spelen.

Wanneer je hier niet genoeg aan hebt zijn er ook nog andere sets om mee uit te breiden. Ik kan me voortellen dat het ook erg leuk is wanneer je twee Blaster’s hebt en je uitdagende wedstrijden kunt doen met vriendjes. Wie schiet het verst, wie springt het hoogst of wie raakt de meeste obstakels.

Ik moet eerlijk zeggen dat ik me niet zo goed in kon denken of dit een leuk product was toen ik de verpakking zag, maar het is ontzettend leuk. Zeker voor onze zoon van 8 jaar die graag met auto’s coole stunts maakt.

Bestel de NERF Nitro LongShot Smash hier >>>>

Share