Spirograph® Deluxe-set—De klassieker waarmee kunstenaars in spe al miljoenen prachtige ontwerpen hebben gemaakt, is terug, en beter dan ooit! De Original Spirograph® Deluxe-set bevat alle overbekende schijven en ringen van het origineel in een duurzame koffer van hoge kwaliteit, met vastklikbaar opbergvak en een ingebouwde tekentafel.

Recensie
Spirograph, ik heb daar zelf als kind ook eindeloos mee gespeeld. Deze Deluxe set is wel heel erg mooi en uitgebreid.

Het is een mooie koffer waar veel accessoires in opgeborgen zitten. Zo zitten er o.a. drie ontwerppennen in, 19 Spirograph-precisieschijven en 2 Spirograph-precisieringen.

In de koffer zit ook een ingebouwde ontwerptafel wat het mogelijk maakt om deze set bijvoorbeeld ook onderweg in de auto te gebruiken.

De mogelijkheden met deze Spriograaf set zijn echt werkelijkwaar oneindig, met 19 verschillende schijven en twee ringen kun je echt zoveel verschillende ontwerpen maken. In de set zitten ook al een aantal vellen tekenpapier zodat je direct van start gaat. Maar omdat het ontwerpen met de Spirograph toch een beetje verslavend is zal je snel nieuw papier nodig hebben.

Wat de set compleet maakt is een boekje met wat voorbeelden, al kun je zo aan de slag met deze set, het boekje geeft toch ook weer wat nieuwe ideeën.

Ik vind dit een hele mooie set en wat mij betreft hoort deze set thuis bij iedereen die het leuk vindt om te tekenen en knutselen.

Deze Spirograph Deluxe set bestel je hier >>>>

Share