Met de originele Mayka Block Tape verander je vrijwel elk oppervlak in een basis voor bouwstenen zoals LEGO®, KRE-O en MEGA® BLOKS. Deze innovatieve tape heeft een noppenpatroon en is zelfklevend. Het is eenvoudig weer te verwijderen en kan verschillende keren opnieuw worden gebruikt.

Let op: Mayka Tape kan het best worden gebruikt op schone, gladde, niet-poreuse oppervlakken zoals plastic en glas. Pas op met het gebruik op geverfde oppervlakken om schade aan de lak te voorkomen!

Recensie
Ik ben echt een ontzettende LEGO fan en onze kinderen spelen en bouwen ook graag met LEGO. Ik had de Toy Block Tape van Zure-Mayka al eens eerder voorbij zien komen maar zag toen niet direct de meerwaarde er van in. Waarom zou je LEGO aan de muur willen hangen?

Maar nu het bij ons in huis is blijkt het onze kinderen enorm te stimuleren in hun creativiteit. Onze dochter heeft vanmorgen een ‘heel’ huis gebouwd, wat op zijn zij aan de kast hing aan het tape. Verrassend vond ik vooral de het tape het bouwwerk goed kon dragen.

 

Onze zoon heeft meteen al zijn LEGO poppetjes van een bepaalde serie aan de voorkant van een plank opgehangen zodat hij ze goed kan zien vanuit zijn bed.

Wij hebben de tape in twee en in vier noppen breed uitgeprobeerd. Voor beide soorten was het met ophangen even oppassen dat we niet de plakstrip van de noppenstrip aftrokken met bevestigen wanneer we de beschermfolie wilde verwijderen. Maar wanneer de tape goed hing konden we direct beginnen met bouwen.

Ook mijn eigen ‘oude’ Lego kon ik opeens aan de kast ophangen, erg grappig. De tape is weer gemakkelijk te verwijderen en ergens anders op te plakken. Al merk je wel dat na een paar keer veranderen van plek de plakkracht wat afneemt.

Kort samengevat is dit tape erg grappig omdat je opeens LEGO aan de muur of het plafond kan ophangen.

Bekijk / bestel de diverse soorten / kleuren / maten Zuru-Mayka block tape strips voor LEGO hier >>>>

De Block Tape heeft een mooie ontstaansgeschiedenis. Drie enthousiaste ontwerpers uit Kaapstad in Zuid-Afrika bedachten hoe leuk het zou zijn om zonder grenzen met bouwsteentjes te kunnen spelen. Ze zagen voor zich hoe elk object kon worden omgetoverd tot een bouwsteenwereld. Om hun idee tot leven te brengen zijn ze een crowdfundingsproject gestart op het platform Indiegogo. Ze dachten minimaal $10.000 nodig te hebben om Nimuno Loops (zoals het toen nog heette) te kunnen produceren. Wat volgde was een onvoorstelbaar succesverhaal. Wereldwijd begonnen blogs en online kranten over Nimuno Loops te schrijven en iedereen was laaiend enthousiast. Het idee ging viral en uiteindelijk werd 200 keer zoveel opgehaald als de ontwerpers oorspronkelijk nodig dachten te hebben! Van idee in april 2017 tot realiteit in september van hetzelfde jaar.

Speelgoedfabrikant Zuru heeft het idee inmiddels omarmd en brengt het op de markt als Mayka Block Tape.

Share