Knutselen met Funmais van SES is nog nooit zo leuk geweest! Met Funmais heb je helemaal geen lijm nodig. Je plakt de steentjes gewoon aan elkaar met een beetje water. Met deze set maak je de vrolijkste 3D-safaridieren van Funmais. Maak je dieren nóg leuker en versier ze met de bijgeleverde stickers. Welk dier is jouw favoriet?

Recensie
Fun mais vind ik echt een aanvulling op het knutsel assortiment. In vergelijking met alle soorten die we al in huis hebben is dit toch echt weer iets totaal anders. Het feit dat je het zo aan elkaar plakt, met een beetje water en je daarmee de meest mooie constructies kan maken maakt het zulk bijzonder spul. Komt bij dat het ook gewoon grappig aanvoelt, als je het te nat maakt lost het op, je kunt het pletten, rollen, snijden, scheuren.

Ik kende de funmais al, maar dan als losse bak waar we van alles van hebben gemaakt maar deze set geeft je juist instructie hoe je er iets concreets van kunt maken. Als extraatje zitten er ook oogjes stickers bij om het nog leuker te maken. En er zit een veilig mesje mee om te snijden.

 

Het maken van de beestjes is nog best lastig! De tekeningen zijn helder maar het is best ingewikkeld om de steentjes, die je net volgens voorbeeld aan elkaar hebt geplakt, ook weer netjes door midden te snijden. En als dochterlief net iets te veel water pakt zakt ons hele schildpaddenlijfje in. Maar ach, dat mag de pret niet drukken. Zij heeft er totaal geen problemen mee. Dat is het perfectionisme van de ouders.. Ze plakt er een paar stukjes extra op en klaar. Mijn dochter van 5 is vooral heel trots op haar dolfijn, schildpad en panda!

Bestel dit knutselpakket hier >>>>

Share