Moet jij als Trotse Vader ook zuchten wanneer je kind(eren) blij verkondigen te willen gaan vingerverven? Sta je al klaar met sop-en-doeken voor wanneer de potjes omvallen of de vingers van je kinderen andere dingen raken dan het papier? Of heb jij een kind wat het gevoel van die koude, natte verf helemaal niet prettig vindt? Voor die Trotse Vaders (en hun kinderen) is er Fluffy Vingerverf! Wij probeerden het uit.

Algemene informatie
Dit is geen gewone vingerverf, dit is fluffy vingerverf! Deze luchtige verf voelt aan als een soort mousse, waardoor je er lekker dik mee kunt kliederen. Door de dikke textuur stroomt de verf ook niet uit het potje als je het per ongeluk omgooit, fijn voor papa en mama! 

Onze ervaring met de SES Fluffy Vingerverf
Mijn dochter mocht dit jaar Sinterklaas een handje helpen met het maken van een leuke surprise. Zij wilde graag de SES fluffy vingerverf daarvoor gebruiken. Er zitten vier potjes verf in het pakket, hele mooie en aantrekkelijke kleuren. Niet zo het standaard rood-geel-blauw!

De verf voelt zacht aan, volgens mijn dochter (die al talloze soorten slijm heeft gemaakt) is hij zelfs ‘superzacht’. Hij plakt ook niet zo aan de vingers waardoor niet alleen de vingers snel schoon te maken zijn (het meeste krijg je er met een stukje keukenpapier al af) maar waardoor het resultaat ook leuker is!

Minder “gesmeer” waardoor alle kleuren uiteindelijk mengen tot een soort paars-bruine tint, maar frisse kleuren die erg vrolijk staan.

Ondanks de mousse-achtige structuur van de verf, smeert deze goed uit en is het potje nog nauwelijks leger dan toen mijn dochter startte met verven. Even laten drogen en dan de achterkant weer. Op deze manier is vingerverven veel leuker!

SES Fluffy Vingerverf bestel je hier >>>>

Share