Avengers kleurboek

Wanneer kinderen klein zijn, is er volop keuze in kleurboeken. Maar wanneer ze groter worden is het aanbod aan aansprekende kleurboeken een stuk kleiner. Daarom is het zo leuk dat er een Avengers kleurboek is. En als Trotse Vader kleur je toch gezellig mee?

De kleurplaten zijn uitscheurbaar en alle favoriete Marvel Avengers superhelden komen voorbij. Lekker veel kleurplezier dus. Je kunt kiezen voor de originele kleuren, maar zelf je fantasie gebruiken en ook leuk natuurlijk!

Dit nieuwe Marvel Avengers Color boek is in diverse boekhandels te koop.

Jonah (38 Posts)

Mijn naam is Jonah, ik heb een heleboel kinderen in verschillende leeftijden uit verschillende huwelijken en heb ook al een aantal kleinkinderen. Ik ben nu gelukkig met mijn grote liefde Fenna, die voor Trotse Moeders schrijft. Ik zal af en toe 'echte jongensdingen' recenseren voor Trotse Vaders.


Uitgebreide review van de nieuwe Nintendo Labo: Nintendo Labo VR
Even voorstellen: Trotse Vader Eric
Share