Wil je je slaapkamer een mooie uitstraling geven? Maak dan je eigen lichtletter met deze SES set. Supersfeervol en erg leuk om te doen! Deze set bevat alles wat je nodig hebt voor een trendy lichtletter. Knip de letter uit, plak de delen aan elkaar en voeg de lichtjes toe. Beschilder de letter in de kleuren die jij leuk vindt.

Recensie
Een leuke SES set. Heerlijk van die pakketten die tot de verbeelding spreken en iets heel concreets en moois kunnen worden. Onze zoon van 8 was dan ook zeer enthousiast bij het zien van deze doos.

Je kiest zelf je letter, die je uitknipt van het patroonpapier om deze vervolgens om te trekken. Daarna knip je de letter 2 keer uit het bijgeleverde karton. Maar dat is nog best lastig voor een kind! Zelfs papa, die hier toch maar even moest helpen, vond het knippen zwaar gaan.

 

Bovendien was het instoppen van de lampjes ook lang niet makkelijk. Jammer is dat de lampjes die zijn bijgeleverd niet de lampjes van het plaatje zijn. Ze zijn net iets langer waardoor het eindresultaat iets anders wordt. Maar ach, een kniesoor die daar op let.

De set is goed bedacht en compleet, het resultaat is leuk en met wat hulp van een volwassene lukt het prima om hier een mooie letter van te maken!

Bestel dit SES knutselpakket hier >>>>

Share