Kom op bezoek bij Andy en Terry in hun boomhut die nu 104 fantastische verdiepingen telt. Ze hebben er dertien nieuwe verdiepingen bijgebouwd, zoals een trap zonder einde, een boerbank en zelfs een machtig fort.

Andy en Terry zoeken een grappig verhaal voor hun volgende boek en belanden in een race tegen de tijd. Misschien hebben ze wel iets aan de tandenfee, aan de twee-miljoen-euro-winkel, of wie weet zelfs aan de raadsels uit de denkkamer van diepe gedachten? Dus waar wacht je op? Kom naar boven!

Mijn kinderen zijn alle drie dol op de boeken over De waanzinnige boomhut. Dit is echt een serie die we compleet verzameld hebben en die regelmatig herlezen wordt.

Wat zo ontzettend knap is, is dat ieder nieuw deel weer even leuk is. Er wordt ook bij het lezen van deel 8 weer hardop gelachen en ik krijg regelmatig het boek onder mijn neus om te zien wat er zo grappig is.

Wel nieuw is het raadsel op iedere linkerpagina (en het antwoord op iedere rechterpagina). Er zitten erg originele bij!

Wat mij betreft schrijven en tekenen Andy Griffiths en Terry Denton de boomhut tot voorbij de wolken. Wat een prachtserie om kinderen aan het lezen te krijgen, en aan het lezen te houden!

De waanzinnige boomhut van 104 verdiepingen – Andy Griffiths en Terry Denton
Deel 8 uit de serie over De waanzinnige boomhut
Hardcover, 368 pagina’s, uitgeverij Lannoo
Bestel dit boek hier >>>>

Voor alle delen over De waanzinnige boomhut, klik hier >>>>

Share