Wanneer je als Trotse Vader eens iets anders wilt doen dan een banaan prakken, biedt Ella’s Kitchen hele spannende alternatieven met nieuwe smaken voor je kleintje:

Ella’s Kitchen lanceert dit voorjaar zeven nieuwe producten voor kleintjes vanaf vier maanden om die kleine smaakpapillen te kietelen. Nieuwe spannende smaken, maaltijden met granen en interessante + lekkere buikenvullertjes om de motoriek van je avonturier op weg te helpen. Tijd voor iets anders dan appels en peren: tijd voor rabarber, avocado, pastinaak, quinoa en boekweit. Yummm…

Photo by Phil Adams

Hou de papillen nieuwsgierig
Voor kleintjes vanaf vier maanden lanceert Ella’s Kitchen drie nieuwe groente + fruit combinaties. Spannende nieuwe smaken zoals rabarber, avocado en pastinaak houden de papillen van je kleintje nieuwsgierig en dat is goed voor hun smaakontwikkeling. Voor extra hongerige buikjes, een beetje meer textuur en nog meer variatie zijn er nog twee extra 4+ maanden knijppakjes met granen zoals quinoa en boekweit.

7+ maanden Melty Sticks
Melty Sticks zijn een nieuw tussendoortje voor kleine ontdekkers vanaf zeven maanden. Ze zijn gemaakt van mais, groente en fruit. Ze kraken lekker, smelten op je tong en zijn gemaakt om te spelen + leren. Melty Sticks hebben de perfecte vorm + grootte voor de vingers van je kleintje – ze kunnen ze zelf oppakken en in hun mond te stoppen. Zelf doen is natuurlijk leuk, het helpt de fijne motoriek en zelf kauwen + sabbelen geeft het tandvlees een nuttige work-out. Er zitten tien losse sticks in een verpakking.

Photo by Phil Adams

Daarom
Ella’s Kitchen blijft het aanbod van baby- en peutervoeding vernieuwen. Die innovatiewens komt uit de missie van het bedrijf om kinderen te helpen op te groeien tot grote kleine foodies. Nieuwe smaken en ervaringen + spannende texturen houden je kleintje nieuwsgierig, en als je plezier kunt maken met alle zintuigen tijdens het eten dan blijft de ontdekkingsreis naar nieuwe dingen leuk en interessant. Alle producten van Ella’s zijn biologisch, en er is geen zout of suiker toegevoegd.

Share