Er zijn van die games waar ik me zelf niet aan waag, maar die mijn kinderen met veel behendigheid en nog meer plezier, urenlang bezig kunnen zijn. Trials Rising is zo’n game!

Inhoud
Trials Rising is het grootste en meest ambitieuze deel uit Ubisofts zinderende motorcross-serie en combineert de heftige actie van de Trials-franchise met een frisse look, gloednieuwe opties en genadeloze rivaliteit.

Bekijk op bol.com

In een felle competitie krijgen nieuwe spelers rustig de kans om te wennen aan de realistische gameplay. Met meer tracks dan ooit rijden beginners soepel naar de overwinning, terwijl de vaardigheden en zenuwen van ervaren spelers op de proef worden gesteld in de meest geavanceerde uitdagingen. Dit is Trials op zijn best!

Mening van mijn zoon (12 jaar)
In het spel ben je een motorrijder en doe je allemaal parcours. Als je niet echt weet hoe het spel werkt, wees dan niet bang. Want na het eerste level krijg je een sponsor die je onder andere alle basics leert. Daarnaast kan je ook nog races doen tegen computers. Dat doe je dan in verschillende banen.

Ik vind het spel heel leuk omdat je veel leuke stunts kan doen. Dat vind ik er altijd wel cool uit zien. Ook vind ik het leuk omdat ik wel houd van race spelletjes en ik hou ook van rij spellen. Er zit ook challenge in en dat maakt het ook spannender. Dus dit spel is zeker een aanrader.

Trials Rising voor Nintendo Switch bestel je hier >>>>

Share