De Crayola Globbles zijn knotsgekke balletjes in felle kleurtjes die overal aan blijven plakken! Knijp ze, stapel ze op, gooi ze en laat ze plakken. Globbles zijn enorm sticky maar laten geen plakkerige restjes achter. Je kunt ze zelfs wassen met water en zeep zonder dat ze hun plakkerigheid verliezen!

Gebruik je creativiteit en bedenk allerlei coole spelletjes met deze squishy ballen. Wees gewaarschuwd, de Globbles voelen zo gek aan dat je erin wil blijven knijpen en frunniken! Voor volwassenen zijn de Globbles de ideale stressballen.

Mening
Ons hele gezin is voorzien van stressballen en andere dingen. Vooral de jongens hebben de neiging om anders met hun benen te wiebelen en met hun vingers te tikken (ik ook). Maar stressballen zijn “saai” vinden de jongens. En Globbles zijn “cool”.

Met Globbles kun je namelijk meer dan alleen knijpen. Je kunt ze tegen de muur gooien en dan blijven ze plakken. Je kunt er spelletjes mee doen (probeer zo dicht mogelijk bij een target te gooien. Wanneer je het dichtst bij zit krijg je de meeste punten. Wanneer je op een Globble van een ander terecht komt, krijg je een bonus.

Zelf vind ik Globbles niet zo prettig als stressbal, ze voelen plakkerig aan. Maar de kinderen zijn er dol op! Wij hebben een pak van 6 Globbles (één is al kapot omdat een van mijn kinderen wilde weten wat er in zat….). De rest van de Globbles zie ik met regelmaat verschijnen. Om samen mee te spelen of gewoon omdat het zo lekker voelt om er in te knijpen. Ze zijn goed schoon te krijgen wanneer er vuiltjes op blijven plakken en blijven dan hun eigenschappen houden.

Prima ‘speelgoed’/stressbal van Crayola, ook een leuk idee voor een verjaardagscadeau.

Crayola Globbles bekijk / bestel je hier >>>>

Share