Cartoon Network presenteert de nieuwe sci-fi avonturenkomedie Elliott van de Aarde!

Samen met zijn moeder Frankie wordt Elliott het universum in geslingerd en komen ze terecht in het onbekende Centrium. Daar ontmoeten ze een bonte verzameling aliens en andere wezens. Ook maakt Elliott een nieuwe beste vriend: Mo, een bewoner van het Centrium die op een prehistorische dinosaurus lijkt.

In Elliott van de Aarde komen jonge kijkers op een speelse en leerzame manier in aanraking met thema’s als vriendschap, familie en het ontdekken van onbekende flora en fauna. De animatieserie omarmt ruimdenkendheid, acceptatie en de wonderen van anders zijn. De gloednieuwe serie gaat 24 mei 2021 om 16:45 uur in première op Cartoon Network!

Elliott van de Aarde, geregisseerd door Mic Graves en Tony Hull, komt voort uit Cartoon Network’s EMEA hub en is de nieuwste serie van het team achter De Wonderlijke Wereld van Gumball.

Redactie (708 Posts)

Alle onder redactie geplaatste artikelen vallen onder de eindverantwoordelijkheid van de uitgever van TrotseVaders. Heb je een interessant onderwerp voor onze website, neem dan contact op via redactie@trotsevaders.nl


We Bare Bears: The Movie – Q&A met de maker van Wat Beren Leren: De Film, Daniel Chong
Nieuwe Venom film van Marvel: VENOM - Let there be Carnage
Share