Wat zullen je kinderen hier nog lang van nagenieten en nog veel over napraten! Een vakantie in Archeon is een belevenis op zich, maar ook zo bijzonder dat het in het geheugen van je kinderen een bijzondere plaats zal innemen.

Stoer
Expeditie Archeon is niet alleen leuk voor de kinderen, maar ook voor jou als Trotse Vader. Hoe stoer ben je wanneer je met je kinderen ’s avonds voor ze gaan slapen nog een vuur maakt? Of wanneer je met hen op vakantie bent en ze niet hoeven te kiezen tussen pizza en pannenkoek maar het gewoon allebei een keer mogen eten (zit bij de prijs inbegrepen 😉

Activiteiten
Samen boogschieten, armbanden vlechten, speerwerpen, verhalen aanhoren over de prehistorie de Romeinse Tijd en de Middeleeuwen vooral ook die tijden ervaren door er in rond te lopen en veel over te kunnen horen / veel te kunnen doen is stiekem leerzaam maar vooral heel erg leuk!

Kamperen
Verblijven doe je in een stoere tent, met veel hout en dierenvellen! De bedden zijn echter wel van goede kwaliteit en al opgemaakt wanneer je aankomt. Iedere dag krijg je verse broodjes, voor beleg en drinken wordt gezorgd. Er is fruit en koffie dus je hoeft zelf maar weinig mee te nemen.

Activiteiten
Er is een mooi programma voor jou en de kinderen waar je gratis gebruik van kunt maken. Het is niet verplicht maar wel een aanrader! Tussendoor is voldoende tijd voor andere dingen zoals voetballen op het ruime kampeerveld of naar de grote speeltuin gaan. En ’s avonds is er niet alleen het eerdergenoemde kampvuur, wat je zelf mag aansteken, maar ook het zwembad van de Romeinen staat tot je beschikking. Bijna een privé zwembad, geweldig toch?

Kortom: een onvergetelijke ervaring voor jou en de kinderen! Wil je weten hoe een alleenstaande moeder met drie kinderen het kamperen in Archeon heeft ervaren? Klik dan op onderstaande links:

en verslag 2:
Share