Evenals andere jaren is er weer een mooie selectie speelgoed en spellen gemaakt die kans maken op de ultieme titel Speelgoed van het Jaar 2021 in verschillende categoriën. Dit jaar zijn er zelfs nieuwe categoriën zoals ‘duurzaam’ en ‘familiespel’. Voor een overzicht van al het Speelgoed van het Jaar 2021 kun je HIER klikken.

Speelgoed van het Jaar 2021 winnen
De uiteindelijke winnaars per categorie worden bepaald door stemmen via de website van Speelgoed van het Jaar. En het leuke is: je kunt door te stemmen, Speelgoed van het Jaar 2021 winnen!

Wat moet je daarvoor doen?
Weinig…. Verdiep je in de verschillende soorten speelgoed / spellen / puzzels per categorie en breng je stem uit op hetgeen je het allerleukste vindt. Of op wat volgens jou zou mogen winnen. Het hoeft niet het speelgoed te zijn wat je zelf zou willen…

Kies wel Speelgoed van het Jaar 2021 je zou willen winnen
Je eigen keuze maken komt wanneer je klaar bent met je voorkeur aangeven. Je mag dan uit al het Speelgoed van het Jaar kiezen en aangeven wat jij zou willen winnen! Meedoen dus!

Nog meer?
Tevens verloot Speelgoed van het Jaar een aantal superprijzen, zoals BOL.com waardebonnen, Intertoys en ToyChamp coupons, alle artikelen uit een bepaalde categorie en 2 kaarten voor het Nederlandse Speelgoed Gala met overnachting, op 2 november 2021. Klik <hier> om direct mee te doen.

Share