Je hebt 1 uur om van het eiland te ontsnappen voordat de bewakers volgens het protocol het eiland hermetisch hebben afgesloten…

Informatie
In deze uitdagende en zenuwslopende 2 Player editie van Escape Room The Game werk je samen met 1 teamgenoot om puzzels op te lossen en verborgen aanwijzingen te vinden. Tijdens het spelen heb je een smartphone nodig met Escape Room The Game app met daarin de digitale Chrono Decoder óf de Chrono Decoder uit het basisspel. Het is een race tegen de klok; je hebt maar 60 minuten om te ontsnappen.


Escape Room 2-player editie bestel je hier >>>>

Mening
Ik vind het briljant van Identity Games om zo op hypes in te spelen. Van de spelversie van Ik hou van Holland tot de Escape Room games, het is het naar huis brengen van populaire hedendaagse dingen.

Erg fijn dat er nu ook 2-player-edities zijn. Die zijn natuurlijk ook met 2 teams te spelen, maar ze vereisen niet dat je meerdere spelers hebt.

In deze versie zijn 2 verschillende ‘grote’ games die ieder ongeveer één uren om te spelen. En er is een introductie game en het is sterk aan te raden deze eerst te spelen, zeker wanneer je nog niet eerder een Escape Room game gespeeld hebt!

Voor mijn kinderen was deze versie nog net te lastig, gelukkig is er ook een Familie-editie van een Escape Room game (Jumanji) en deze is genomineerd als Speelgoed van het Jaar 2019. Ook de 2-spelers-editie van Escape Room heeft een nominatie. Kun je nagaan hoe goed de spellen zijn!

https://trotsevaders.nl2018/12/familie-editie-escape-room-the-game-jumanji/

Deze versie van Escape Room Games is er een die prima mee te nemen is op vakantie. Alles zit in een niet te grote doos en je hebt er alleen nog een gratis app bij nodig om te kunnen spelen!

Share