Sinds we van een echte Pokémon-professor de beginselen van het kaartspel uitgelegd hebben gekregen, spelen we in Huize Trotse Vaders regelmatig Pokémon. En hoewel we ons met de huidige sets niet vervelen is het fijn om te weten dat er een mooie uitbreiding aan zit te komen: Hidden Fates!

Collectie Hidden Fates-speldjes — Deze collectie is verkrijgbaar vanaf 23 augustus 2019 en omvat één of twee promokaarten met de Legendarische Pokémon Mewtwo of de Mythische Pokémon Mew, één of twee collector’s speldjes met Mewtwo of Mew en drie Hidden Fates-boosterpakketten.

Hidden Fates-blik — Vanaf 6 september 2019 kunnen spelers kiezen uit drie speciale blikken die Charizard-GX, Gyarados-GX of Raichu-GX in de spotlights zetten. Elk blik bevat een Pokémon-GX-foliekaart met een van deze drie Pokémon en vier Hidden Fates-boosterpakketten.

Hidden Fates Elite Trainer-doos — Op 20 september 2019 wordt de Hidden Fates Elite Trainer-doos uitgebracht. In deze doos zitten één foliepromokaart met Moltres & Zapdos & Articuno-GX en tien Hidden Fates-boosterpakketten. Daarnaast bevat de doos Pokémon TCG-accessoires zoals kaarthoesjes, een dobbelsteen, een spelhandleiding en nog veel meer.

Meer informatie? Klik <hier>.

Share