Het Jumbo Efteling Ganzenbord Piraña – Bordspel is gebaseerd op de klassieker Ganzenbord, maar dan met een Efteling-sausje waardoor het een totaal andere ervaring is om het spel te spelen!

Informatie
Ben jij klaar voor een wild ritje met de Piraña?
In een land hier ver vandaan neemt een wilde rivier je mee langs watervallen, draaikolken en rotsen. De stroomversnelling bepaalt jouw route in dit spetterende avontuur. Trotseer de wildwaterrivier, maar pas op voor de waterspuwende Inca-goden! Weet jij als eerste het diepste geheim van de Piraña-tempel te ontrafelen?
Ganzebord met Eftelingsfeer van de Piraña!

Mening
Ik vind dit echt een leuk spel. Een heerlijk overzichtelijk spel, met een duidelijk begin en einde, maar met allerlei meevallers of tegenvallers onderweg. Eigenlijk ganzenbord in een Efteling-jasje.

Er zijn in totaal 6 bootjes, waardoor je het met 6 mensen tegelijk kunt spelen. Het spel duurt dan wel wat lang, maar dat hoeft geen nadeel te zijn. Je kunt ook al met 2 spelers Efteling Pirana spelen, en ik kan inmiddels uit eigen ervaring zeggen dat het meerdere keren achter elkaar ook leuk blijft om te spelen. Nu moet ik er wel bij zeggen dat de tweeling en ik Efteling-fan zijn en dat het daardoor nóg leuker is!

Het bordspel Jumbo Efteling Ganzenbord Piraña bekijk / bestel je hier >>>>

Share