Bekijk op bol.com

Een Challenge kan gevaren met zich meebrengen, zoals de Bird Box Challenge waar we eerder over schreven. Maar de Mouthguard Challenge is een veilige Challenge, waarmee alleen het risico op de slappe lach aanwezig is!

Het Mouthguard Challenge spel is gebaseerd op de YouTube sensatie met meer dan 30 miljoen views tot nu toe. In de doos vind je vijf gebitsbeschermers, wangretractoren en mondstukken en 51 opdrachten. De Mouthguard Challenge is een superleuk spel voor familie en vrienden. Door de stukken in je mond te doen, worden simpele dingen zoals praten, blazen en drinken bijna onmogelijk. Speel dit leuke spel en lachen maar!

Identity Games heeft weer perfect ingespeeld op een trend en is er in geslaagd een spel te maken wat keer op keer leuk is. Denk ook aan (kinder)feestjes bijvoorbeeld!

Het spel is heel eenvoudig: deelnemers doen een mondstuk (gebitsbeschermer) in hun mond en voeren diverse opdrachten uit. Je kunt je vast voorstellen hoe grappig dat er uit ziet en hoe komisch dat klinkt!

Het Mouthguard Challenge spel bestel je hier >>>>

Share