Drie keer is scheepsrecht! Voor het derde achtereenvolgende jaar komen de beruchte piraten van Sky Pirates naar Avonturenpark Hellendoorn. Met de spectaculaire stuntshow zullen de piraten zich van hun stoerste kant laten zien. Sprongen uit torenhoge masten en halsbrekende toeren: de beruchte zeerovers zullen het publiek gedurende de hele show op het puntje van hun stoel laten zitten.

Het internationale gezelschap van de Sky Pirates is deze zomer terug in Avonturenpark Hellendoorn. Twee maanden lang, van 4 juli tot en met 6 september a.s. is het bonte gezelschap artiesten dagelijks meerdere malen te bewonderen. Spetterende actie en een spannende show vol spektakel: de piraten zijn vastbesloten om de grote schat die diep verborgen ligt uit het water op te duiken. Naast metershoge sprongen, uitgevoerd door professionele schoonspringers, houden de piraten ook van een partijtje zwaardvechten om hun vijanden een lesje te leren.

Sky Pirates is een 30 minuten durende show boordevol spanning en avontuur voor het hele gezin. Het Sky Pirates team bestaat uit een internationaal gezelschap professionals die in verschillende takken van de sportwereld actief zijn. Samen zorgen zij tot 5 keer per dag voor een spetterende show die je niet gauw zult vergeten!

De show van Sky Pirates is dagelijks te zien van 4 juli t/m 6 september 2009 in Avonturenpark Hellendoorn.

Lees meer:
Een pretpark gebouwd van chocolade
Apenheul: Wat je ziet ben je zelf
Met korting naar Artis

Share