alle maten BottlebobIn de zomerstrijd tegen wespen en andere insecten is er nu de Bottlebob. Dit handig en innovatief apparaatje slaat een minuscuul gaatje in het drinkblikje of door de kroonkurk van een flesje. Hier past vervolgens precies een rietje doorheen.

Als je kind het drankje per ongeluk omgooit, hoef je niet meteen alles schoon te maken. Door de smalle opening druppelt er vrijwel niets weg.

bottlebob in actieDe Bottlebob is supersterk; gemaakt van policarbonaat met een pin van roestvast staal. Bovendien kan de Bottlebob in de vaatwasser en is het absoluut veilig om te gebruiken.

De Bottlebob is er in 3 verschillende maten: de groene kleine Bottlebob voor flesjes, de blauwe middelmaat voor smalle blikjes en de rode grootste maat voor bredere blikjes. De Bottlebob is verkrijgbaar in de webshop van TrotseMoeders.nl>>

Share