Schoon water hier, schoon water daar

Met Sanex Zero% zorg jij voor schoon water. Hier en in Gambia. De biologisch afbreekbare douchegel Sanex Zero% vervuilt het afvalwater minimaal; dit is beter voor ons milieu. In Gambia plaats Sanex samen met FairWater waterpompen. Voor elke verkochte fles Sanex Zero% én elke online fan heeft 1 persoon in Gambia een maand lang schoon water! Dus hoe meer mensen hier met Sanex Zero% douchen, hoe meer mensen in Gambia zich ook met schoon water kunnen wassen. Help mee door online fan te worden én door deze fijne douchegel te kopen!Redactie (708 Posts)

Alle onder redactie geplaatste artikelen vallen onder de eindverantwoordelijkheid van de uitgever van TrotseVaders. Heb je een interessant onderwerp voor onze website, neem dan contact op via redactie@trotsevaders.nl


De nieuwe generatie C-Klasse
Op zoek naar een origineel cadeau voor Moederdag?
Share