Wist je dat er wel duizenden uitjes in Nederland zijn waar je met de kinderen naartoe kan? We kennen natuurlijk Artis, de Efteling en het Dolfinarium, maar er is zoveel meer leuks in Nederland. De ANWB heeft een heleboel van deze er-op-uit tips bij elkaar gebracht in Het Land van ANWB.

Zelf aanvullen
Je vindt in het Land van ANWB nu al duizenden uitjes die zijn toegevoegd en samengebracht door Nederlanders. Elke dag komen er nieuwe bij zodat Het Land van ANWB de plek is waar je altijd het perfecte dagje uitje of weekendje weg vindt. Het hele jaar door, ook bij jouw in de buurt!

Actie
Het Land van ANWB is nu officieel open en om dit te vieren kan je een gratis weekendje weg winnen. Wat moet je doen? Heel simpel: neem een kijkje in het Land van ANWB en ontdek welke uitjes er allemaal te vinden zijn. Heb je jouw favoriete uitje gevonden? Stem hierop en zo maak je kans op één van de ANWB-pakketten voor een kant-en-klaar dagje uit (voor twee personen). Meer informatie vind je op www.landvananwb.nl.

Lees ook:
Blijdorp is beste dierentuin
Apenheul: Wat je ziet ben je zelf
Een pretpark gebouwd van chocolade

Share