Mercedes-Benz vond 125 jaar geleden de auto uit en is sindsdien de auto blijven uitvinden. Steeds opnieuw willen ze het hoogst haalbare bereiken. Bij alles wat ze doen. Op het gebied van kwaliteit en veiligheid. Maar ook als het gaat om rijprestaties, comfort en duurzaamheid. Nu komt Mercedes Benz met de nieuwe generatie C-Klasse!

De nieuwe generatie C-Klasse is perfectie tot in detail. Het dynamische design geeft de auto een brede en sportieve look die tegelijkertijd heel elegant is. Bij het kwalitatieve interieur, met volledig nieuw vormgegeven dashboard met centraal geïntegreerd display, is gebruik gemaakt van hoogwaardige materialen. De nieuwe generatie C-Klasse is stijlvol, met een overvloed aan ruimte, en brengt eindeloos rijplezier. Zelfs met kinderen in de auto die een hoop lawaai maken.

Met de krachtige en zuinige motoren met standaard ECO start-stopsysteem neemt dit model verantwoordelijkheid voor het milieu. De nieuwe generatie C-Klasse is verkrijgbaar vanaf € 34.950,-of vanaf € 655,- per maand als leaseauto. De nieuwe generatie C-Klasse is ook leverbaar met 20% bijtelling. Klik hier voor meer informatie>>

Lees meer:
Gezinsauto: Hyundai ix20
Dacia fandag
Bavaria City Racing 2010

Share