Gamen voor een schoon gebit!

Gamen voor een gezond gebit; het klinkt te mooi om waar te zijn. Dat is het niet! Aquafresh, het bekende mondverzorgingsmerk, onderzocht dat 63% van de ouders tanden poetsen iets vindt dat bij de dagelijkse routine hoort. Deze ouders maken het poetsen niet leuker dan het is. Aquafresh wil het tanden poetsen juist positief benaderen. Daarom lanceren zij het spel “Ultimate Ontdekkingstocht”.

Het spel
In het spel speel je de Tandenfee. Je helpt de Markies van Tandopolis om Prinses Wortel te bevrijden van het leger slechte bacteriën. Kinderen leren aan de hand van het spel, dat tanden poetsen niet alleen zorgt voor een frisse adem maar dat het vooral belangrijk is, om bacteriën te verwijderen.

Gamen?
Tanden poetsen wordt kinderspel met de Ultimate Ontdekkingstocht.

Archief Artikelen Advertorial / Redactioneel / Winacties (28 Posts)

In deze rubriek staan commerciële artikelen die al langer dan een jaar geleden zijn geplaatst en winacties die zijn afgelopen. Zo voorkomen we dat de informatie niet meer klopt / niet meer relevant is en is het duidelijk dat aanbiedingen en links niet meer actueel zijn.


Tieners ook gezonder door het leven
Gadgets in de auto gevaarlijk?
Share