Met letselschade recht op schadevergoeding

Letselschade door fietsongeval
Bij een fietsongeval is de kans op lichamelijke verwondingen groot. Dit kunnen kleine verwondingen zijn zoals kneuzingen of blauwe plekken. 8782-advertorial-trotse-vadersSoms is er sprake van blijvend lichamelijk letsel en kan je, jouw werkzaamheden niet meer goed uitvoeren. Daarnaast kan er sprake zijn van geestelijke schade, bijvoorbeeld angst om nog de straat op te gaan.

Ook de fiets kan een aardige schade oplopen. Lastig, want je hebt je fiets wel nodig om je te kunnen verplaatsen. Al deze soorten schade noemen we letselschade. Ben je van mening dat je recht hebt op schadevergoeding? Claim je schadevergoeding zo snel mogelijk na het ongeval. Het is belangrijk om hierbij niet zelf je belangen te gaan behartigen, maar een expert op dit gebied in te schakelen.

Letselschade advocaat
Met letselschade heb je in veel gevallen recht op schadevergoeding. Een expert in letselschade is bijvoorbeeld korevaarvandijk.nl. Dit kantoor is aangesloten bij de stichting keurmerk letselschade. Ook werken zij volgens de gedragscode behandeling letselschade. Hierbij krijg je hulp met schadevergoeding bij letselschade. Je hoeft je zelf niet te verdiepen in allerlei wetten en regels, Korevaarvandijk is een expert op dit gebied en weet precies hoe te handelen.

Eerst wordt bekeken hoe het ongeval is ontstaan en wat de schade is. Is dit lichamelijk, geestelijk of materieel? Of een combinatie van deze drie? Ook wordt bekeken wat de reële kans op schadevergoeding zou zijn en hoe hoog dit zou kunnen bedragen. Zo weet je vooraf wat je te wachten staat.

Share