Controleer jij jouw zoon of dochter regelmatig op teken? Het is onwijs belangrijk dat dit regelmatig gebeurt. Vooral als je kinderen in een bos of park hebben gespeeld.

Tijdens het spelen van deze game leren de kinderen wat teken zijn, waar ze kunnen zitten en dat er na het spelen in de wildernis meteen moet worden gecontroleerd of er ergens een teek mee is gereisd. In de game race je in je eigen buurt om daar te zorgen dat de kinderen zich laten controleren op teken. Tijdens de game komen er onder andere animaties voorbij waar kinderen een tekenbeet oplopen zodat ze kunnen zien hoe dit in z’n werking gaat.

Gedeelde vreugd is dubbele vreugd: aan het eind van het spel kan de score gedeeld worden via Facebook, Twitter of Hyves. Ook kunnen de ouders of verzorgers gemaild worden om ze te vertellen over Teek Control en om ze te motiveren om hun kind op teken te controleren. Bovendien kunnen kinderen uit dezelfde buurt tegen elkaar spelen. De winnaar wordt de ‘super-teekcontroller’ van de buurt!

Share