LET OP: Kinderbijslag verlaagd!

Verzorg jij thuis de administratie? Dan weet je waarschijnlijk, dat je begin april de kinderbijslag mag verwachten. Het bedrag aan kinderbijslag dat op je rekening wordt gestort, is echter lager dan je gewend bent. Vanaf 2012 is de kinderbijslag verlaagd. Het bedrag dat je per maand per kind minder ontvangt, is 8,75 Euro. Dit komt jaarlijks neer op een verlaging van 35,00 Euro per kind.

Mijn SVB
Wil je weten welk bedrag je gaat ontvangen? Deze en andere informatie vind je op de site van de Sociale Verzekeringsbank bij “Mijn SVB”. Je logt in met je DIGI D.

Lager inkomen
Wanneer je inkomen lager is, kun je bij de Belastingdienst een kindgebonden budget aanvragen. Het kindgebonden budget dient ter compensatie voor de verlaging van de kinderbijslag. Voor meer informatie over dit kindgebonden budget, klik je op www.belastingdienst.nl

Archief Artikelen Advertorial / Redactioneel / Winacties (28 Posts)

In deze rubriek staan commerciële artikelen die al langer dan een jaar geleden zijn geplaatst en winacties die zijn afgelopen. Zo voorkomen we dat de informatie niet meer klopt / niet meer relevant is en is het duidelijk dat aanbiedingen en links niet meer actueel zijn.


Het kindje veilig laten zwemmen met de Swimtrainer
Tieners ook gezonder door het leven
Share