Sassy is een ontwerper van allerlei soorten speelgoed speciaal voor de baby’s die de wereld willen verkennen. Daarom zijn ze gekomen met een nieuw idee. Het Fascineercenter. Het Fascineercenter heeft drie verschillende soorten speelgoed die er elk voor zorgen dat ze een stukje meer van de wereld ontdekken. De speelgoedjes zijn ingedeeld in deze catergorieën:  Licht, muziek en ontdekken. Dit speelgoed is er al voor kinderen vanaf 6 maanden en er zijn voor elke leeftijdscategorie bijpassende producten.

Bij alle drie de speeltjes zijn er draaiende onderdelen te vinden en bij het thema ‘Licht’ is er een gestippelde bal, die oplicht als het reuzenrad rondgedraaid wordt. Ook leert de baby bij deze speelgoedjes het principe van oorzaak en gevolg.

Bijkomend voordeel is dat het speelgoed bijzonder makkelijk te bevestigen is vanwege de krachtige zuignap. Je kan het dus eigenlijk overal plaatsen.

De producten die Sassy ontwerpt voor de baby’s zijn om de baby’s te helpen in hun ontwikkeling en te zorgen voor een goede en sterke basis. Wanneer ze een nieuw product op de markt brengen, zijn ze daar jaren van te voren mee begonnen door onderzoek te doen. Ze zijn er in drie verschillende modellen en ze zijn rond de 15 euro per stuk.

Share