Bobbi gaat voetballen

Review of:

Reviewed by:
Rating:
4
On 20 mei 2014
Last modified:27 mei 2014

Summary:

Screenshot 2014-05-24 at 08.13.09Het WK2014 staat voor de deur. Maar wat nou wanneer jij de enige in het gezin bent die enthousiast wordt van het idee om ongestoord alle voetbalwedstrijden te kunnen bekijken?

Steek geen energie meer in het uitleggen van ‘buiten-spel’ aan je partner, maar richt je aandacht op je kinderen. Met Bobbi gaat voetballen heb je een leuk boekje in handen om ook je allerkleinsten enthousiast te maken voor voetbal. Lees <hier> onze recensie van dit boekje.

En wie weet, heb je straks een paar medestanders wanneer de televisie aan gaat voor het wereldkampioenschap voetbal in Brazilië!

Bestel het boekje voordelig bij bol.com >>>>

Karina (556 Posts)

Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 18 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 15 jaar.


Sprong in het Heelal - hoorspel
Living Dinosaurs: stoere tentoonstelling voor vaders en kinderen
Share