Telecompapernetflix-logo-vierkant-tv heeft een enquête gehouden over het gebruik van online streamingsdiensten in Nederland. Uit cijfers van dit onderzoek over het tweede kwartaal van 2014 blijkt dat 7% van de Nederlanders toegang heeft tot Netflix via een betaald abonnement. Dit percentage lag in het vierde kwartaal van 2013 nog op 4%.

Ook de naamsbekendheid van Netflix is groter geworden. Heb je nog niet van Netflix gehoord en wil je weten wat het inhoudt, klik dan <hier> voor uitleg over Netflix op TrotseMoeders.nl.

house-of-cards

Ook de diverse programma’s die speciaal voor Netflix zijn gemaakt, doen het goed. De serie House of Cards heeft al een Emmy Award en een Golden Globe gewonnen. De populaire serie Orange is the New Black kreeg op 25 augustus maar liefst twee Creatieve Arts Emmy Awards.

orange-is-the-new-black

Wil je weten of Netflix ook iets voor jou is? Klik dan op de volgende link voor het totale actuele aanbod van Netflix in Nederland >>>>
Wil je meer weten over Netflix, specifiek voor kinderen, klik dan <hier>.

Share