Een gezellig weekendje Londen bezoeken, wie wil dat nou niet? Londen is een veelzijdige stad waar veel te zien en te beleven is. Teaser with photographer travels through EnglandVan musea tot prachtige gebouwen, Londen heeft het gehele pakket en er is voor ieder wat wils. Londen is een leuke stad voor oud maar ook zeker voor jong. Kinderen zullen hun ogen uitkijken als ze in deze wereldstad arriveren.

Vervoer
De eerste keuze die je moet maken wanneer je naar Londen gaat is hoe je erheen gaat. Er is een mogelijkheid om met de auto via Frankrijk Londen te bereiken. Neem dan wel voldoende speelgoed mee waarmee de kinderen zich kunnen vermaken in de auto. Met de boot is ook een goed alternatief. Er zijn diverse ferry’s waar van alles aan boord is, zelfs een bioscoop. Ideaal om je kinderen te vermaken tijdens de reis.

Vliegtuig
Je kunt ook met het vliegtuig te gaan. Je kunt goedkope vliegtickets vergelijken op Tix.nl/Londen. Met het vliegtuig ben je binnen no-time in Londen. Zo zullen de kinderen niet verveeld raken en vervelend worden. Wil je meer tips voor het vliegen met kinderen? Check dan zeker even deze site >>>>

Planning
Als je met kinderen de stad Londen gaat bezoeken, is het handig als je thuis al een planning maakt met activiteiten die je wilt doen. Betrek de kinderen bij dit proces, zodat zij er ook zin in krijgen en mee kunnen denken. Het is echter ook nodig om rekening te houden met je kinderen. Meestal worden oude gebouwen niet interessant geworden door kinderen, maar juist wel door de ouders.

Tips
Wissel daarom de activiteiten af, om het voor iedereen een leuke reis te maken! Ga bijvoorbeeld naar de dierentuin van Londen: de Londen Zoo, of naar het Science Museum. Ook de speeltuin van Coram’s Fields is zeker een aanrader voor de avontuurlijke kids!

Father Giving Daughter Piggyback Ride

Genoeg leuke ideeën voor een compleet weekendje Londen met de kids!

Share