Met een tweet kondigde regisseur David Lynch aan dat hij zijn belofte houdt: in 2016, 25 jaar na de laatste aflevering van het tweede seizoen van Twin Peaks, komen er nieuwe afleveringen.

Screenshot 2014-10-26 at 05.31.02

Hier de aankondiging op YouTube:

Negen afleveringen zijn er toegezegd, waarin antwoorden gegeven zullen worden op onbeantwoorde vragen (en waar ongetwijfeld nieuwe raadsels gecreëerd zullen worden).

Maar ja…. 2016 duurt nog lang. En er zijn misschien nog een heleboel mensen die destijds deze hype gemist hebben. Wat nu?

Screenshot 2014-10-26 at 05.08.46

Op Netflix staat het complete eerste seizoen van Twin Peaks. Ga ter voorbereiding van de nieuwe afleveringen weer terug naar de vele kopjes koffie, de vrouw met het houtblok, de raadsels rond de moord op Laura Palmer en de kersentaart. Of bekijk deze serie voor het eerst om te weten of jij ook uit wil kijken naar de nieuwe afleveringen in 2016. Ik heb inmiddels al weer vier afleveringen gezien van het eerste seizoen en hoewel het voor de vierde keer is dat ik de serie zie, vind ik het nog steeds briljant wat David Lynch destijds gecreëerd heeft.

Share