Screenshot 2014-10-21 at 17.39.43De Ninjas worden geconfronteerd met het robotleger van de kwade Overlord, help ze de nieuwe Ninjago stad te verdedigen in Ninjago: Nindroids.

Recensie

Mijn jongste zoon van 7 (bijna 8) speelt dit spel met veel plezier. Zijn grote broer vindt het niet zo’n leuk spel, omdat het vrijwel alleen vechten is. Mijn jongste pakt dit spel echt regelmatig en hij heeft hieronder zelf verwoord waar het spel over gaat en waarom hij het graag speelt:

Screenshot 2014-10-22 at 13.28.12Het gaat over een stad die goeieriken hadden gebouwd en doe overgenomen waren door slechteriken. Dan moeten de Ninja’s de stad redden. Screenshot 2014-10-22 at 13.28.24Ze moeten de monsters van de slechteriken verslaan. Er zijn verschillende Ninja’s die eerst gewone jongens waren, maar in de eerste levels Ninja werden. 

Ik vind het een leuk spel omdat er verschillende Ninja’s zijn die allemaal andere zwaarden hebben. Soms kun je kiezen met welke Ninja je wilt spelen. Screenshot 2014-10-22 at 13.28.48De slechteriken hebben ook allemaal andere zwaarden, daarom moet je iedere keer op een andere manier winnen. Soms zijn er ook robots.

Er zijn ook de hele tijd achtervolgingen. De Ninja’s willen de mensheid helpen van de slechteriken. Wanneer iemand van de goeieriken gewond raakt, raakt hij levens kwijt, maar je gaat niet echt dood, want het level restart dan gewoon. Screenshot 2014-10-22 at 13.29.08De slechteriken worden wel echt verslagen, ze verdwijnen dan (spatten uit elkaar of zakken in elkaar).

Er zijn heel veel levels en het wordt steeds moeilijker maar het is best wel goed te doen. Ik vind het ook echt leuk dat de poppetjes van LEGO zijn en dat alles zo op LEGO lijkt. Ik heb zelf ook LEGO Ninjago en dan kan ik het ook een beetje naspelen.

Lego Ninjago Nindroids
LEGO game voor Nintendo 3DS
Warner Bros, leeftijdskeuring 7+
Bestel deze LEGO game hier >>>>

Share