kart-clinic-november-trotse-vader-winnaarskart-clinic-dordrecht-trotse-vadersOm de samenwerking tussen BamMedia en TrotseVaders.nl te vieren, hadden we een winactie waarbij een Kart-clinic te winnen viel. De gelukkige winnaar was Trotse Vader Arnoud die op vrijdag 21 november naar Dordrecht mocht om van zijn prijs te genieten.

Hier de reactie die de redactie van TrotseVaders.nl mocht ontvangen:kart-clinic-november-rondetijden-trotse-vadersHet was echt geweldig !! 3x gereden en rondentijden vlogen omlaag. Uiteindelijk was mijn rondetijd lager dan van Jochem….  Verschil is wel dat ik bont en blauw ben nu en overal spierpijn. Was het meer dan waard!!!  “Lelystad here we come “. Nogmaals bedankt!

“Lelystad, here we come” slaat op de prijs die Arnoud wist te winnen. Hij heeft namelijk de snelste rondetijd van die avond neer weten te zetten en heeft dus een nieuwe Kart-clinic gewonnen, volgende week in Lelystad!

arnoud-jochem-trotse-vaders-kart-clinic
Winnaar en Trotse Vader Arnoud (l) samen met coureur en Trotse Vader Jochem (r)

TrotseVaders.nl en BamMedia bundelen hun krachten in een unieke samenwerking

Arnoud, proficiat met je resultaat en fijn dat je ons laat meegenieten van je enthousiasme!

Share