Gezinsauto’s staan niet bekend als de meest stoere wagens. Wees eerlijk, het liefst dromen we allemaal over een mooie Ferrari op de oprit. Behalve het geld is het ook niet de meest praktische auto met kids. Gelukkig zijn er een paar goede alternatieven. Hier zetten wij van Autoscout24 de drie stoerste gezinsauto’s voor je op een rijtje.

Alfa Romeo 147
Deze sportieve auto kun je prima mee voor de dag komen. Daarbij is hij ook makkelijk voor de kids. Het is een drie-deurs auto, dus de kinderen kunnen niet met de deuren spelen. Daarbij zit deze auto in een zeer betaalbare prijscategorie. Zeker wanneer je hem tweedehands koopt.

Trotsevaders 1

Audi A3
De Audi is sowieso een van de meest geliefde automerken van dit moment. De Audi A3 avant is een van de meeste populaire auto’s voor gezinnen. Hij ziet er sportief uit en biedt alle ruimte voor kinderen, kinderwagen, boodschappen en natuurlijk voor de vakantie.

Trotsevaders 2

Opel Corsa
Klein, maar fijn en toch vijf-deurs. Dat is de Opel Corsa. Een kleine behendige auto waar je makkelijk kinderzitjes in kwijt kunt. Kies hem in een sportieve kleur en je kunt helemaal voor de dag komen met deze gezinsauto!

Trotsevaders 3

Share